Köp boken!

Köp boken hos någon av nätbokhandlarna eller i din lokala bokhandel. Du kan även handla den i Förlagets webbshop >>

Köp på Adlibris >>

Köp på Bokus >>

Köp på CDON >>

Boken finns även i epub-format.

7 svar på ”Köp boken!”

[…] Tryckning – även om det finns mycket att tänka på är detta egentligen en enkel del. Huvudvalet är om du ska investera 15-30.000 kr i att trycka en större upplaga eller välja POD (print-on-demand). Jag valde POD för min första bok, just för att slippa hantera ett lager. POD innebär ett högre styckpris per bok vilket gör din bok dyrare för läsaren att köpa, men samtidigt behöver du inte ligga ute med pengar och startkostnaden är nästan noll. Hos Publit, där jag tryckte, betalar man ca 70 kr/exemplar och 495 kr i startavgift. (Förresten: med vår bok medföljer en kupong som ger 250 kr i rabatt ifall man väljer att trycka via Publit, det betalar nästan vad boken kostar att köpa!) […]

Hej
Jag kan inte köpa boken hos er här, summan visar noll och jag kan inte gå vidare till kassan. Är det för att jag använder Safari?
mvh
Johanna (som ansvarar för utgivningen av boken Segla Mälaren som ska komma i april-juni)

Hej.
Vågar ni inte sätta ut priset på boken!!?
Hälsningar, Rainer

Bra påpekande, priset syns när man klickar på omslaget men det är ju bra om man kan utläsa det direkt. Priserna hos övriga återförsäljare varierar.

Hej!
Jag vet inte om det är jag som ser illa eller vad men jag hittar inte var jag kan köpa E-boken. Jag bor i Skottland och antar att ni inte vill skicka boken dit. Jag föredrar annars fysiska böcker.
Med vänlig hälsning Marie