Recensioner

Boken ”Lyckas med bokutgivning” har recenserats av ett antal bloggare. Har du sett eller skrivit någon recension som inte finns med nedan? Skicka ett mail till info@hoi.se och tipsa oss.

Här är några röster om ”Lyckas med bokutgivning”:

”Det som gör boken extremt användbar är dess saklighet, aktualitet och överskådlighet. Författarna serverar sina upplysningar direkt, utan att omsvepa dem i en massa tomt prat. Bokens olika avsnitt är så pedagogiskt och logiskt upplagda att man snabbt hittar sidan som tar upp ämnet man är intresserad av.”
Sourze.se (Daniel Onaca, bibliotekarie)

Lyckas med bokutgivning är en fullspäckad handbok men ändå är den lättsam att läsa. Layouten är luftig, det finns rikligt med plats för egna noteringar. Mallar och kom-ihåg-listor känns praktiska och användbara.”
Bokmania

”Sitter du med en bok som du har skrivit och vill ge ut själv, så är lyckas med bokutgivning en bra hjälp för dig. Den är uppdelad i olika kapitel från början till slut i den ordning du behöver gå för att ge ut din bok. Det finns också länkar till bra sidor. I slutet finns det även ett avsnitt om hur du säljer din färdiga bok.”
En bokcirkel för alla

”För den som vill starta eget och testa vingarna så är ”Lyckas med bokutgivning” en fantastisk bok. När jag läste den kände jag igen väldigt mycket. De tog upp precis allt det som jag under ett år av mödosam efterforskning hade lärt mig. Och sedan tog de det ett steg längre. Boken gav tips och idéer som jag inte hade tänkt på tidigare och pekade dessutom på uppmuntrande exempel.”
Oskar Källner på Debutantbloggen

”En ny bra bok om hur man lyckas med att ge ut en bok på egen hand är den här: ”Lyckas med din egen bokutgivning” av Ann Ljungberg, Sölve Dahlgren och Lars Rambe. Köp köp köp!”
Caroline Engvall

”Den som funderar på att ge ut själv, eller redan har gjort det, bör absolut läsa den här. Den som funderar på att bli utgiven överhuvudtaget bör läsa den. Den  som skriver med syfte att bli publicerad i någon form bör läsa den, om inte annat för att få en god förståelse hur det trots allt fungerar med bokutgivning. Den som redan bestämt sig för att ge ut själv måste läsa den och måste dessutom göra som de säger!” (Betyg 8/10)
Malin Johansson

Lyckas med bokutgivning täcker allt, är mitt intryck. Den första oumbärliga boken i sitt slag, kanske? En bok som alla presumtiva egenutgivare borde skaffa. (…) Författarna har stor erfarenhet av att egenutgivning och de delar generöst med sig av alla råd.”
Johanna Wistrand

”Den här boken ger en väldigt omfattande och komplett bild av arbetet med att ge ut en bok på egen hand. Läsaren får inte bara goda råd utan författarna delar också med sig av sina egna erfarenheter. (…) Detta är helt klart en handbok jag rekommenderar en blivande författare med planer på egenutgivning!”
Tofflan

”Boken förmedlar på ett pedagogiskt sätt vägen till att lyckas med att ge ut sin bok själv. En handbok alla författare borde läsa för att förstå vad det innebär att skriva och ge ut sin bok. (…) många bra länkar och tips och berättelser från författare som har gjort det omöjliga möjligt och lyckats. (…) En bok jag rekommenderar (ett måste) för alla som har tagit beslutet att ge ut sin bok själv.”
Bokdebutant.se/Zusan

3 svar på ”Recensioner”

Hej,

Vill gärna köpa boken, men inget syns i Chrome. Jag ser endast de andra böcker uppradade och en viss text som går över de böckers bilder. Var kah jag köpa det annars?
Mejla gära min på admir(a)hercinovic.com.

Tack för att du påpekade att shopen inte fungerade längre. Vi har nu lagt in köplänkar till nätbokhandlarna samt förlagets egen webshop shop.hoi.se där man kan hitta böckerna till riktigt bra priser!